Little Monster !



LiLMo !



Salam ! LiLMo here . Nice to meet you ! This , MY OFFICAL BLOG. HAK MILIK YANG SAH OLEH SITI FATIMAH SAMSURI. copycatdog ~ BERANI ? sekali kau cuba copy seumur hidup kau menyesal. Come again soon! Love Yeah ! ; ) .


Find me at : Twitter | Facebook



Shout Here !









Tinggalkan cop sebelum pergi !
Thank You ! : )



Special Thanks ~


Template by : Siti Hajar Zainuddin
Belongs To : Siti Fatimah Samsuri
Vouge Award : Zainick Abdul Malik
Best view : Stethoscope


Love you Darl !
Friday, October 28, 2011 | 0 comments
Assalamualaikum
Hi Little Monster ! 
 ok
masuk ni dah ramai jugak lha 
yang jaga kesihatan aku. 

ohok ! 
aku rasa simpati pulak dekat korang weh ! 
Ainil , Uni , and ramai lagi lha ! 

huhu  !
tak sangka pulak korang take care pasal aku. 

JASA KORANG AKAN AKU KENANG SAMPAI BILA - BILA ! 
LOVE YOU DARL ! 

ye lha kan !
mana tak terharu kawan korang sayang korang sampai ambil berat pasal korang kan ?! 

untuk korang yang selama ni jaga aku 
and ambil berat pasal aku 

NAH ! AMIK NI ! KHAS BUAT KORANG



AMIK TAK BUNGA YE ! 

BYE ! 
SALAM ! 


 

L O V E , 
Siti Fatimah Samsuri .



Older Post | Newer Post